Inge Kennis Yin / Yang oehoe
MEER WETEN ?

Inge Kennis

is een conceptueel kunstenaar, gespecialiseerd in het schilderen van fotorealistische beelden met thema's als roofvogels, dieren, portretten alsook grote muurschilderingen. 

Hoe groter de uitdaging hoe meer passie. Kunst met een hart.

"Ik schilder om de mensen terug in contact te brengen met de natuur en de positieve symboliek die onze voorouders aan deze dieren verbonden." 

"Mijn missie is verbinden zowel tussen de kijker en het beeld als tussen de kijkers onderling, mijn doel is laten verstillen in emotie"

"Door de emotie uit het werk te laten komen leg ik de verbinding met de kijker, op dit moment vertel ik graag het unieke verhaal dat bij ieder werk hoort."

 

Wie ben ik?

Als kind was ik niet liever als in de bossen en in de natuur. Ik hou van bomen, ik hou van alle dieren, van fantasie, van tekenen en schilderen en van fotografie.

In de herfst en winter hou ik me voornamelijk bezig in m'n atelier met het maken van grote schilderijen voor expo's en werken in opdracht. In de lente plan ik al m'n muurschilderingen in en ga ik van start met m'n voorontwerpen. In de zomer ben ik graag op verplaatsing eens weg tussen m'n vier muren en met de zon op m'n bol. Ik leef op het ritme van de vier seizoenen.

 

Kijk gerust op m'n overzichtwebsite: http://ingekennis.com